Tips over hoe jij voordeel kan halen uit de samenwerking tussen GMTO, Ecarr en Autoschadetraining.nl!

Vind je het ook zo lastig om een schade voertuig goed uit te lezen? Hoe bepaal je wat wel/ niet schade gerelateerd is? Hoe los jij het probleem op voor jouw klant? Hoe geef je goede airco-service? Hoe kan je als schadebedrijf meer omzet genereren?

Antwoord op bovenstaande vragen hebben ertoe geleid dat Autoschadetraining.nl, Ecarr en GMTO hun krachten hebben gebundeld.
GMTO is marktleider in het leveren van maatwerk oplossingen voor garagebedrijven. Trainingen, technische ondersteuning, equipment, ontwikkelen van diagnose software, remote diagnose, hybride en EV oplossingen, Pass Thru ondersteuning en een netwerk van gerenommeerde diagnose specialisten in Nederland en België maken dit mogelijk.
Veel van deze trainingen (en kennis) zijn een waardevolle aanvulling voor de autoschadebranche. Hierdoor kan je omzet verhogen en meer service bieden aan je klant. Kennis is macht. Deze kennis verhoogt ook je kwaliteit op je werkvoer. Ook de inzetbaarheid van je medewerkers neemt toe. Hoe fijn is het om een klant op alle punten te kunnen helpen en ontzorgen?

Door gebruik te maken van GMTO trainingslocaties kunnen nu op veel meer plaatsen in Nederland schadetrainingen gevolgd worden.

Wil je graag ondersteuning op afstand bij het uitlezen, resetten, software updaten, trekhaak in-leren, sleutel in-leren enz.?
Hoe fijn is het om dit op eigen werkvloer veilig en snel op te lossen?

Wij zijn aanwezig op de autovakbeurs in Gorinchem, stand 162

Met vriendelijke groet,
Team autoschadetraining.nl

0 reacties

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.